“AIK Banka” dobitnik priznanja “Spirit of Youth” – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDER

“AIK Banka” dobitnik priznanja “Spirit of Youth”

Studenti Univerziteta u Beogradu dodelili su “AIK Banci”, specijalno priznanje “Spirit of Youth”, koje predstavlja najveće priznanje koje studenti dodeljuju za doprinos i razvoj mladih.

“Spirit of Youth” održava se sedmi put, a krasi ga angažovanje velikog broja studenata sa 14 Univerziteta. Projekat promoviše interesovanja i angažovanje mlade populacije, posebno u oblasti sporta, obrazovanja, kulture, humanitarnih i volonterskih akcija od značaja za širu društvenu zajednicu.

Vodeći se činjenicom da mladi predstavljaju budućnost svake zemlje, “AIK Banka” nastoji da mlade ljude usmeri da odgovorno postupaju sa novcem i planiraju potrošnju bez rasipanja, stičući finansijsku kulturu i pismenost. Pored toga, “AIK Banka” pruža podstrek mladim vizionarima koji pokazuju tendenciju da rade velike stvari i čine svet boljim mestom.

“Veliko nam je zadovoljstvo što je “AIK Banka” dobitnik ove nagrade koju dodeljuju upravo studenti, za koje smatramo da predstavljaju stub svake zemlje. “AIK Banka” će se truditi da i u budućnosti opravda ovo veliko priznanje.” – navodi Aleksandra Rašović, Direktor kabineta Izvršnog odbora.

Tags
Back to top button