Vojvođanska banka: Snižene kamate za Stambene kredite – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEKreditiSLIDER

Vojvođanska banka: Snižene kamate za Stambene kredite

– Još niža kamatna stopa od 2.95 odsto +6M Euribor (EKS od 2,71%) i jedna od najnižih mesečnih rata na tržištu, karakteristike su stambenog kredita koji smo kreirali za sve one koji žele da po najpovoljnijim uslovima – sigurno i dugoročno reše stambeno pitanje, kazali su iz Vojvođanske banke.

– Sa željom da što većem broju sugrađana omogućimo da reše jedno od najvažnijih životnih pitanja, a to je stambeno, dodatno smo snizili kamatnu stopu. Pored toga, preko svojih servisnih službi, građanima obezbedjujemo  stručnu podršku  tokom celog procesa kreditiranja i značajnu uštedu dragocenog vremena, tako da se mogu osećati sigurnim  da su doneli ispravnu odluku o kupovini nepokretnosti koja će biti njihov budući dom.

Još jedna pogodnost ovih stambenih kredita je da Banka za njih daje predodobrenje i pre pronalaženja konkretne nekretnine. Na taj način klijenti u samom startu mogu da saznaju kojom sumom za kupovinu stana raspolažu, odnosno koji iznos kredita će im biti sigurno odobren.

Ukoliko klijent ima stambeni kredit u drugoj banci i želi da ga refinansira po povoljnijim uslovima, za ovu namenu Banka je pripremila kredit  bez naknade za obradu zahteva sa kamatnom stopom  od 2,8% +6M euribor (EKS 2,56%).

Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina, a pravo na konkurisanje imaju građani sa ličnim primanjima iznad 200 evra. Dostupni su državljanima Srbije koji žive i rade u inostranstvu, kao i stranim državljanima koji žive i rade u Srbiji.

Ne odlažite rešavanje najvažnijeg životnog pitanja! Iskoristite jedinstvenu ponudu Vojvođanske banke, na koju ste čekali. „Udomite se” na siguran, povoljan i jednostavan način. Posetite jednu od 105 filijala naše banke širom Srbije ili se informisite ovde i napravite prvi korak ka domu iz snova.

Tags
Back to top button