AIK Banka: Saradnja sa Beogradskom Bankarskom Akademijom – Bankar.rs
Društvena odgovornost

AIK Banka: Saradnja sa Beogradskom Bankarskom Akademijom

AIK Banka potpisala je ugovor o saradnji sa Beogradskom Bankarskom Akademijom, čime će se studenatima ove obrazovne ustanove omogućiti da pohađaju stručnu praksu u AIK Banci.

U prostorijama Beogradske Bankarske Akademije održano je svečano potpisivanje ugovora, koji je ispred AIK Banke potpisala predsednica Izvršnog odbora Jelena Galić, dok je ispred Beogradske Bankarske Akademije ugovor potpisao dekan fakulteta dr Hasan Hanić.

AIK Banka je društveno odgovorna institucija koja vodi računa o unapređenju zajednice. Saradnjom sa Beogradskom Bankarskom Akademijom, AIK Banka će pružiti priliku studentima da teorijsko znanje pretvore u praktično, i započnu građenje karijere.

AIK Banka prepoznata je kao jaka, stabilna i pouzdana finansijska institucija u čitavom regionu, imajući u vidu da je Evropsko poslovno veće u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelilo AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, a prestižni britanski ekonomski magazin International Banker, u okviru svojih nagrada Banking Awards, dodelio je AIK Banci u 2015. i 2016. godini nagradu za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najbolju banku u pružanju servisa klijentima u Istočnoj Evropi.

Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije predstavlja visokoškolsku ustanovu koja je utemeljena na iskustvu velikog broja univerzitetskih profesora, naučnika i eksperata iz ekonomije, biznisa, finansija, bankarstva, osiguranja i ostalih srodnih oblasti.

Tags
Back to top button