UniCredit otvorila renoviranu poslovnicu u Zrenjaninu – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDER

UniCredit otvorila renoviranu poslovnicu u Zrenjaninu

UniCredit Banka u Zrenjaninu je početkom februara otvorila vrata svoje renovirane ekspoziture u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 1. Dizajn novog poslovnog prostora banke je u potpunosti usklađen sa najnovijim trendovima, a način pružanja usluga prilagođen potrebama klijenata.

Svečano otvaranje, koje je upriličeno 7. februara u novim prostorijama, je obeleženo donacijom 20 računara Opštoj bolnici u Zrenjaninu. U skladu sa svojom Strategijom društveno odgovornog poslovanja koja podrazumeva ulaganje u lokalne zajednice u kojima posluje, UniCredit Banka je pomenutom donacijom želela da doprinese implementaciji procesa digitalizacije u bolnici i unapređenju administracije.

U skladu sa rezultatima istraživanja usmerenog ka identifikaciji vrednosti koje su za klijente jedne banke najvažnije, kreiran je prostor koji nikako nije standardan, a namenjen je kako fizičkim licima, tako i malim i srednjim preduzećima. Inovativan dizajn i funkcionalnost novog, značajno proširenog prostora su prednosti koje tokom boravka u banci klijentima pružaju osećaj kućne i prijatne atmosfere.

Uslužni model zrenjaninske ekspoziture je u potpunosti prilagođen klijentima i ima za cilj da maksimalno pospeši njihovo zadovoljstvo i skrati vreme od njihovog ulaska do izlaska iz prostorija banke. Pored toga, kako bi dodatno unapredili interakciju zaposlenih i klijenata, sve prepreke, kao što su na primer staklo na šalteru ili žuta linija, su uklonjene, a obezbeđena je i internet konekcija, tako da klijenti mogu i sa svojih uređaja da se povežu na Wi-Fi mrežu.

Radoje Radovanović, direktor Direkcije komercijalnih poslova UniCredit Banke, je izjavio:

– „Veoma sam zadovoljan što će od sada i naši klijenti u Zrenjaninu imati prilike da iskoriste sve prednosti novog servisnog modela. Svakako je najznačajnija ta što sada sve usluge mogu da obave na jednom šalteru – da podnesu zahtev za kredit, ali i da obave bilo koju bankarsku transakciju, štedeći na taj način dragoceno vreme.”

MSc Prof. Srđan Kalnak, pomoćnik direktora za nemedicinska pitanja Opšte bolnice Zrenjanin, je ovom prilikom izjavio:

– “Želim da izrazim zahvalnost na donaciji koja je od značaja za našu ustanovu. U eri informatizacije i uvođenja integrisanog zdravstvenog informacionog sistema, kada je potreba za računarima izuzetno velika. U Opštoj bolnici Zrenjanin ima oko 300 računara, potreba za zanavljanjem i njihovim održavanjem je izuzetno velika, tako da će ovih 20 računara olakšati i ubrzati određene procedure, na zadovoljstvo zaposlenih i pacijenata.”

Tags
Back to top button