Eurobank – Zlatni sponzor Kopaonik biznis foruma – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDER

Eurobank – Zlatni sponzor Kopaonik biznis foruma

Eurobank, pouzdani partner privrednog sektora u Srbiji, ove godine je Zlatni sponzor Kopaonik biznis foruma – manifestacije od izuzetnog značaja koja okuplja privrednike, zvaničnike i predstavnike finansijskih institucija, a koja se održava od 7. do 9. marta u organizaciji Saveza ekonomista Srbije i Udruženja korporativnih direktora.

„Eurobanka već niz godina pomaže razvoj privrede u Srbiji i pouzdan je partner kako velikim kompanijama tako i malim i srednjim preduzećima. Kopaonik biznis forum je prilika da sa kolegama iz oblasti finansija razmenimo iskustva i da zajedno sa ključnim predstavnicima privrednog sektora učestvujemo u kreiranju preporuka i smernica za poboljšanje poslovne klime u Srbiji“, izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobanke, koja će na ovogodišnjem forumu učestvovati na Panelu 10: „Strategija bankarskog sektora: nova agilnost na tesnom tržištu.“

Glavna tema ovogodišnjeg 24. Kopaonik biznis foruma jeste „Program reformi za Srbiju: šta se može naučiti iz prošlosti i rešenja za budućnost“. Ovogodišnji forum baviće se i digitalizacijom, geopolitičkim promenama, poreskom politikom, inovacijama i preduzetništvom u digitalnoj eri.

Nakon uvodnih izlaganja organizatora, forum započinje Plenarnom sednicom koju će otvoriti premijer Srbije, Aleksandar Vučić, ministar finansija, Dušan Vujović kao i guverner Narodne banke Srbije, Jorgovanka Tabaković. Na ovogodišnjem Kopaonik biznis forumu očekuje se oko 1000 učesnika, a pokrovitelj je Vlada Srbije.

Tags
Back to top button